1. Ontvangst
  2. Gereedschap voor bevestiging
  3. Cobra® DECKSPACER afstandhouders

Cobra® DECKSPACER afstandhouders

Om de ideale afstand tussen uw bladen te creëren

Tijdsbesparing
Regelmatige afstand
Alles wat je moet weten
  • 3 mm tussen de aanbevolen houten lamellen
  • 3-4-5-6 mm - dikte per lamel
  • Bespaart tijd – Legt veilig
  • Gebruiksgemak
  • Multifunctioneel dankzij de vleugels en de lengte

Kenmerken

Lengte
15mm lang
Onderwerp
Polypropyleen
Gewicht
0,20kg
Breedte
4 vleugels van 3, 4, 5 en 6 mm dik
Hoeveelheid/verpakking
8 plankafstandhouders
schéma de l'espaceur de lame deckspacer

Regelmatige afstand tussen de lamelen

Om het regenwater en de verschillende afvalstoffen te kunnen afvoeren, wordt een afstand tussen de terrasplanken aanbevolen en moet deze worden gerespecteerd.

De afstand tussen de planken varieert echter afhankelijk van de aard van het materiaal: natuurlijk hout of composiethout.

Deze twee materialen hebben niet dezelfde dimensionale variatie en moeten daarom hun eigen aanbevolen lamel-afstand hebben.

Composiet hout zet in de lengte uit bij temperatuurschommelingen, terwijl natuurlijk hout in de breedte uitzet bij veranderingen in de luchtvochtigheid. Daarom zijn er met de DECKSPACER meerdere tussenruimtes mogelijk, afhankelijk van de gezichten.

Zoals u kunt zien op het hiernaast afgebeelde zijaanzicht, bestaat de Cobra DECKSPACER plankafstandhouder uit 4 vleugels van 3, 4, 5 en 6 millimeter in de breedte om u in staat te stellen aan al uw behoeften te voldoen om de plankafstand te respecteren.

Geschikt voor alle soorten planken

Met de hulp van onze ingenieurs hebben we geprobeerd om aan deze behoefte te voldoen met een veelzijdig, slijtvast product dat geschikt is voor alle soorten planken.

De Cobra DECKSPACER board spacer voldoet aan de verschillende eisen van de DTU en kan ook aangepast worden aan de verschillende materialen op de markt.

Blad compatibiliteit :

Vlonders Houtcomposiet Thermisch gemodificeerd hout Exotisch hout Naaldhout
Compatibiliteit -

 

Tijdsbesparing bij de bevestiging van uw planken

Zeer snel in gebruik en ultra bestendig, elke afstandhouder is uitgerust met 4 vleugels (4 diktes: 3, 4, 5 en 6 millimeter) waardoor u zich gemakkelijk en snel kunt aanpassen aan elk materiaal, elk terras.

Bovendien is de breedte van elke vleugel 15 millimeter. Met de Cobra Deck Spacer kunt u ook de door het Bouwbesluit aanbevolen positionering van de schroeven aan het uiteinde van het lamel respecteren, op minimaal 15 millimeter van de rand.

Tot slot, door het plaatsen van de afstandhouder tussen de zijkanten van 2 lamellen, kunt u zorgen voor de gewenste afstand, en deze gebruiken als een schroefstop, 15mm van de buitenkant van elk lamel.

De Cobra DECKSPACER is modulair, bestendig, eenvoudig en snel te gebruiken en is de oplossing voor al uw terrasprojecten, of het nu in natuurlijk hout of in composiet is.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×