1. Ontvangst
  2. Gereedschap voor bevestiging
  3. Cobra® WRENCH rechtzetter

Cobra® WRENCH rechtzetter

Bediening met één hand: rechts- of linkshandig

Tijdsbesparing
redresseur de lame cobra wrench
Alles wat je moet weten
  • Aanpasbaar aan balkafmetingen
  • Robuust en duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk / Rechts- en linkshandig gebruik
  • Tijdbesparend
  • Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren
  • Voor het rechttrekken van kromgetrokken terrasplanken

De Cobra® WRENCH is een innovatieve en ergonomische gelijkrichter voor terrasplanken, uniek op de markt. Het maakt het zeer eenvoudig om uw terrasplanken die last hebben gehad van vervormingen, krom of scheluw , "bananeneffect" recht uit te richten en bespaart u kostbare tijd bij het leggen van uw terras.

Naast de bespaarde tijd kunt u de meeste misvormde planken gebruiken.

Gebruik van Cobra® WRENCH

Kenmerken

Onderwerp
Handgreep en kop in gegoten aluminium
Nokken van Roestvrij stalen
Rubber handvat
Gewicht
1,5 kg
Voor balken
Hoogte van 28 tot 150 mm
Verpakking
Geleverd met 2 extra roestvrijstalen pennen voor vervanging
Gebruik
1 hand : rechts- en linkshandig

Makkelijk en moeiteloos de planken rechtzetten

Door de grootte van de nokken en hun verstelbare positionering kunnen ze zich perfect aanpassen aan alle draagbalkdelen en -hoogtes. Het bevestigen van een gedraaide of vervormde plank wordt een eenvoudige formaliteit!

Geen bevestiging, twee nokken aan het uiteinde van de handgreep komen vast te zitten over de breedte van de draagbalk. Dankzij het hefboomsysteem wordt de uitgeoefende kracht vermenigvuldigd en wordt het gebruik ervan nog eenvoudiger.

Een praktisch en licht hulpmiddel om tijd te besparen

Gemaakt van aluminium,de dekplankenreiniger is een bijzonder lichtgereedschap. Het kan met één hand worden bediend. Modulair en omkeerbaar kan het door zowel rechts- als linkshandigen worden gebruikt om in elke situatie functioneel te zijn.

Een besparing van kostbare tijd voor de installatie van uw terras, een professioneel resultaat dat voor iedereen haalbaar is.

Rechterhand - Linkerhand

De Cobra® WRENCH kan worden gedemonteerd voor gebruik met de rechter- of linkerhand. Dit maakt het mogelijk om planken tegen een muur recht te trekken door de richting van het aanspannen te kiezen.

Geschikt voor alle draagbalken

De Cobra® WRENCH wordt geleverd met 2 roestvrijstalen nokken die het mogelijk maken om zich aan te passen aan alle soorten hoogtes van balken. De nokken kunnen op verschillende plaatsen op de gereedschapskop worden geplaatst om goed vat te krijgen op de draagbalken .

De gelijkrichter duwt vervolgens de vervormde terrasplank en zet deze vast in een rechte positie, waarbij u beide handen vrij houdt om deze eenvoudig te bevestigen met schroeven of clips.

Eén beweging, een paar seconden, en je plank is recht.

Er worden 2 maten roestvrijstalen nokken meegeleverd met de gelijkrichter van dekplanken om zich aan te passen aan alle draagbalken, van 28 tot 150 mm hoog.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×